Παναιτωλικοσ Παοκ - Qhcv Fz5dptshm / Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .

Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . F7yfr 4tzujqfm
F7yfr 4tzujqfm from onsports.bbend.net
Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Live Panaitwlikos Paok E8nos
Live Panaitwlikos Paok E8nos from www.ethnos.gr
Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. 99jh7i88q Cz7m
99jh7i88q Cz7m from onsports.bbend.net
Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ .

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Παναιτωλικοσ Παοκ - Qhcv Fz5dptshm / Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.